Partner van het Vosteq Expert Team

Vosteq expert team

Sinds kort ben ik partner van het Vosteq Expert Team.

Het Vosteq Expert Team zijn de verander-experts in Smart Manufacturing, Strategie en Waardecreatie en Organisatie en Leiderschap voor MKB-maakbedrijven in Nederland. Wij geloven in het belang en de kracht van de (maak)industrie in Nederland. Onze passie is een bijdrage te leveren aan de groei en toekomstbestendigheid van het MKB-bedrijf. 

Meer dan ooit staat het MKB-maakbedrijf voor uitdagingen, volgen (technische) ontwikkelingen elkaar in een razendsnel tempo op en veranderen behoeftes van klanten steeds sneller. Om toekomstbestendig te blijven moeten de juiste keuzes worden gemaakt terwijl alle aandacht eigenlijk nodig is voor de dagelijkse operatie.

Maar gelukkig staat het MKB-maakbedrijf er niet alleen voor!

Het Vosteq Expert Team is een samenwerkingsverband van ruim 20 ervaren en gedreven experts die hun sporen in hun discipline hebben verdiend en die deze graag delen. Het aanbod van Vosteq bestaat uit (strategisch) advies, interim management, projectmanagement, de beschikbaarheid van interim experts en training en coaching van medewerkers op locatie. 

Als partner van het Vosteq Expert Team zal ik bijdragen aan strategie en waardecreatie en aan leiderschap en organisatie-ontwikkeling.

Met het Vosteq Expert Team ondersteunen we MKB-maakbedrijven met het samen scherpstellen van de juiste strategie, de implementatie van projecten tot ondersteuning in de uitvoering. Van het inrichten van de digitale fabriek, het ontwikkelen van slimme producten en diensten, het optimaliseren van productieprocessen, digitale transformatie, ontwikkelen van nieuwe businessmodellen tot verbetering van marketing en verkoop. 

We noemen dit Innovation as a Service!

We doen wat, waar, wanneer nodig is. Samen, betrokken en met een meetbaar resultaat.