Servitisatie vraagstukken oplossen met Master studenten van de Universiteit Twente

servitisatie vraagstukken oplossen met MSc studenten

Na de zomer is er weer een unieke kans om vraagstukken over B2B marketing, strategie, innovatie en servitiseren op te pakken. Samen met MSc studenten en experts van de Universiteit Twente en het bedrijfsleven. 

In een periode van 3 maanden werken de deelnemende bedrijven samen met een team studenten aan hun opdrachten, en kunnen zij samen de colleges en gezamenlijke activiteiten van de master course succesvol servitiseren volgen.

Zo gaan oplossing en opleiding samen, voor professionals en MSc studenten. En zo kunnen bedrijven servitisatie vraagstukken oplossen met studenten.

Welke servistisatie vraagstukken?

Voorbeelden van de vraagstukken van deelnemende bedrijven van vorig jaar:

  • meer vragen voor geleverde service en klantwaarde
  • beter kiezen van de juiste business partners
  • hoe relevant is servitization voor de eigen business
  • benchmarken van eigen service performance
  • hoe innovatie te structureren en managen
  • wat is de beste go-to-market strategie voor een nieuw idee
  • hoe kunnen digitale services waarde creëren

Hoe met studenten servitisatie vraagstukken oplossen?

We gebruiken de laatste inzichten en theorie, creativiteit en relevante ervaring van professionele coaches zoals ik om met u tot antwoorden te komen. Als een van de bedrijfscoaches had ik het genoegen om een aantal teams te begeleiden.

Zo heb ik gezien dat een bescheiden investering veel oplevert. Waarde levert voor het deelnemende bedrijf en waardevolle ervaring voor een nieuwe generatie master studenten

Aanmelden of meer informatie?

Voor meer informatie kunt u mij bellen of mailen. Of bezoek de webpagina van het Professional Learning & Development centre van de Universiteit Twente: 

https://www.utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/executive_opleidingen/mastercourse-succesvol-servitiseren/

Daar kunt u zich ook al aanmelden.